Jachtseizoen

Open seasonDe geoefende lezer weet dat ik een zomermens ben. Of eigenlijk, een zomertijdmens. De dag dat de klok vooruit gaat (vaak een zondag) is de dag dat ik vrolijk uit m’n bed stap, ik vrolijk fluitend de ochtendrituelen uitvoer en dat ik eigenlijk de hele dag de horlepiep dans. Zomertijd is de tijd dat ik goed in m’n vel zit. Dat ik prettig in de omgang ben. Dat ik er aardig voor mijn lengte uitzie. En dat ik zelfs hier en daar niet schroom om mijn werphengeltje uit te werpen. Ik noem zomertijd ook wel gekscherend ‘mijn jachtseizoen’.
Dit jaar was het op zondag (zie je wel!) 29 maart dat ik mijn jachtseizoen opende. En lieve lezer, middels dees anekdoot maak ik iedereen even duidelijk dat mijn jachtseizoen per vandaag gesloten is. Ja, je leest het goed. Ik wacht niet tot zondag (!) 25 oktober, ik hang het werphengeltje per direct aan de wilgen en stap uit het meest begeerde vrijgezellencircuit.  
En waarom, vraag je je af? Nou, omdat ik er klaar mee ben. Ik heb weer genoeg vrouwen het hoofd op hol gebracht. Maar vooral omdat ik vanaf heden tot het einde van het jaar eigenlijk geen vrijtijd meer heb. En ja, ik vind dat je daar wél tijd voor vrij moet maken anders kun je het net zo goed niet doen, toch? 

Goed, mijn jachtseizoen. Heeft me dat nog iets opgeleverd? Nee, natuurlijk niet. Hahaha, wat dacht jij dan? Je kunt veel van me zeggen maar ik heb wel principes. En als ik zeg dat Teun minimaal 9 jaar moet zijn vóór ik überhaupt aan een relatie ga denken dan gebeurt dat ook.
Ben ik wijzer geworden van dit jachtseizoen? Jazeker wel! Oh mensen, JAZEKER WEL!!!! Man man man, kan er een log over schrijven. On. Ge. Loof. Lijk. Wat ben ik wijzer geworden! 
Dit jachtseizoen zal zéker verwerkt worden in de actieromantischepornothrillerbiografie die over mij gemaakt zal worden.

Maar nu ga ik even weer onder de radar, zoals elk jaar.
Volgend jaar gaan we lustig verder waar we gebleven waren. Volgens mij vanaf 27 maart weer.
En jep, dat is een zondag.

We jachtseizoen’en!

Advertenties

9 thoughts on “Jachtseizoen

 1. Rob Alberts schreef:

  Dat zijn wel lange winterslapen van jou.
  Maar je kunt dan ook goed uitgerust weer op jacht gaan.

  Vrolijke vrijgezellen groet,

  Like

 2. Eva schreef:

  Jij hebt mij laatst gebeld. Ik hoorde een auto zoemen en een hoop gezucht en gekreun.
  Komt dat door het jachtseizoen?

  Like

 3. […] zo is mijn actieve seizoen (voorheen jachtseizoen) alweer ten einde, lieve lezer. Zoals elk jaar sluit ik het boek en berg ‘m op. En wat was het weer het ene hoogtepunt na het andere, […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s