Daten voor gevorderden

DatenEr schijnt nogal wat onduidelijkheid te bestaan bij een deel van de mannelijke bevolking over het prachtige concept ‘Daten’. En dat is helemaal niet erg hoor. Ja goed, ik ging er eigenlijk een beetje van uit dat men de do’s en vooral de dont’s zelf wel in kon vullen maar deze week werd op de sociale mediaas weer pijnlijk duidelijk dat dit niet het geval is.
Maar lieve lezer, laat hier nou de Datemaster himself voor jullie zijn om deze onduidelijkheden voor eens en altijd uit de wereld te helpen. Ik heb tenslotte in mijn 3,9 jaar solo zijn welgeteld 1x gedate!
Maar voor ik met de cursus begin, even het volgende: Het allerbelangrijkste is het verschil herkennen tussen een date en een afspraakje. Bij een date worden lichaamssappen uitgewisseld!
Deze beslissing dient in de eerste 17 seconden van de ontmoeting gemaakt te worden door de man (hierna is het aan de vrouw trouwens).

Vind online een omv (ontzettend mooie vrouw) en probeer contact te leggen door bijvoorbeeld een chatgesprek te beginnen met “ik bedoel er niks mee hoor maar ik vind je een omv”. Het chatgesprek komt hierna op gang en probeer in deze chatsessies elkaar beter te leren kennen door bijvoorbeeld gerichte vragen te stellen zoals daar zijn ‘kun je koken?’ en ‘wat is jouw mening over de globalisatie in het Spaanstalige deel van de wereld?’.
Wacht tot de vrouw een ontmoeting oppert en ga er dan gretig op in. Maar laat de vrouw de tijd en plaats bepalen! Houd rekening met het mee te nemen presentje. Is de ontmoeting bij de vrouw thuis, neem iets nuttigs mee zoals bijvoorbeeld een tandenborstel.
Na alle plichtplegingen, het eten, de drankjes en de nodige 1982-grappen toon je interesse door bijvoorbeeld je schoenen uit te doen en comfortabel op de bank te gaan zitten. Wacht tot de vrouw de eerste move tot intimiteit maakt! Hierna kun je je mannelijkheid tonen door het passiegedeelte volledig over te nemen.
De afsluiting van de date hangt geheel af van voornoemde passiegedeelte. Geeft de vrouw aan dat je niet weg hoeft te gaan, zijn er twee opties:
1. Je kunt all the way gaan. Je hebt in dit geval een perfecte date gehad.
2. Je mag op het logeerbed. Je hebt in dit geval het passiegedeelte compleet verknalt en ben je een lutser en moet je deze cursus nog maar eens goed in je hoofd stampen.
Of je hebt zo’n zeikwijf te pakken die van het begin niet duidelijk genoeg is geweest. Dat kan ook nog.

We daten!

 

Advertenties

2 thoughts on “Daten voor gevorderden

 1. Rob Alberts schreef:

  Als kenner opent dit voor jou talrijke mogelijkheden.
  Je kunt je kennis te gelde maken.

  Een online cursus ontwikkelen, prive-coaching, romantische etentjes organiseren, ontmoetingsplekken faciliteren en zo zal ik te gehaast nog veel meer mogelijkheden vergeten.

  Leuker en professioneler is dit natuurlijk als je dit allemaal met een partner doet ………..

  Vriendelijke groet,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s